Υπηρεσίες

Όλες οι υπηρεσίες δύναται να παρέχονται και εξ αποστάσεως, μέσω διαδικτύου.

Θέλετε όχι μόνο να χάσετε βάρος αλλά και το διατηρήσετε; Τότε, το εξατομικευμένο πλάνο απώλειας και διαχείρισης βάρους είναι η κατάλληλη λύση για εσάς.

Η σωστή διατροφή, εκτός από την καθολική της σημασία στο ευ ζην ενός ανθρώπου, διαδραματίζει επίσης σημαντικό ρόλο τόσο σε επίπεδο θεραπείας αλλά και πρόληψης κλινικών παθήσεων.

Ακολουθώντας μία διατροφή η οποία βασίζεται σε τρόφιμα φυτικής προέλευσης και αποκλείει τα ζωικής προέλευσης προϊόντα, μπορεί να έχει οφέλη για την υγεία και εξίσου να είναι αρωγός στην πρόληψη ή και να θεραπεύσει από διάφορες ασθένειες.

Εγκυμοσύνη, η ομορφότερη περίοδος που μπορεί να βιώσει μία γυναίκα. Σ’ αυτό το ευαίσθητο στάδιο της ζωής της, η μέλλουσα μητέρα θα πρέπει να έχει σαν προτεραιότητα την καλή υγεία του εμβρύου καθώς και τη δική της.

Τροφική αλλεργία συμβαίνει όταν το ανοσοποιητικό σύστημα αντιδρά σε ξένα αντιγόνα με την εμφάνιση διαφόρων συμπτωμάτων όπως δερματικών, γαστρεντερικών, αναπνευστικών.

Το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών (ΣΠΩ) είναι ένα σύνδρομο που επηρεάζει τον τρόπο λειτουργίας των ωοθηκών μιας γυναίκας. H θεραπεία των ΣΠΩ ξεκινάει με αλλαγές στον τρόπο ζωής, όπως είναι η διατροφή και η άσκηση.

Αυτοάνοσο νόσημα είναι μία κατάσταση κατά την οποία το ανοσοποιητικό σύστημα επιτίθεται σε φυσιολογικά κύτταρα του οργανισμού, αναγνωρίζοντας τα ως ξένα.

Τροφοδοτώντας τον οργανισμό μας με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά μπορούμε να επηρεάσουμε όχι μόνο τη σωματική μας αλλά και την ψυχική μας υγεία και ευεξία.

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

angeliki tarsani