Βήματα

Ραντεβού Γνωριμίας

Επικοινωνήστε μαζί μου ούτως ώστε να κανονίσουμε ένα ραντεβού γνωριμίας, όπου θα συζητήσουμε τις ανάγκες σας, τους στόχους σας και το πώς μπορώ να σας βοηθήσω να τους επιτύχετε.

Πρώτη Συνεδρία

Στην πρώτη συνεδρία λαμβάνεται μια λεπτομερής καταγραφή με βάση το ιατρικό και οικογενειακό σας ιστορικό, τη λήψη τυχόν φαρμάκων, τις διατροφικές συνήθειες, τις προτιμήσεις και αποστροφές σε τρόφιμα, καθώς επίσης και τον τρόπο ζωής και άσκησης.

Απαραίτητη είναι η προσκόμιση των τελευταίων βιοχημικών – αιματολογικών εξετάσεων. Με όλα τα παραπάνω θα γίνει μία αξιολόγηση της διατροφικής σας κατάστασης. Συγκεντρώνονται όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ζωής σας, προκειμένου να δημιουργηθεί μία συνολική εικόνα της κατάστασης της υγείας σας.

Στη συνέχεια θα συμφωνήσουμε από κοινού και θα θέσουμε στόχους, δίνοντας το πρώτο εξατομικευμένο πλάνο διατροφής, οι οποίοι θα επανεξετάζονται σε κάθε ακόλουθη συνεδρία.

Follow-up Συνεδρίες

Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται ανά εβδομάδα, κατά τις οποίες συζητάμε την πρόοδο της προηγούμενης και θέτουμε τους στόχους της επόμενης, γύρω από τους οποίους δομείται και το εβδομαδιαίο διατροφικό πλάνο. Επίσης σε κάθε συνεδρία αξιολογούνται οι μετρήσεις σύστασης σώματος.

Παρακολούθηση

Μετά την ολοκλήρωση και την επίτευξη των στόχων, υπάρχει η δυνατότητα διεξαγωγής παροδικών συνεδριών (κάθε δύο μήνες, εξάμηνο, χρόνο) αξιολόγησης της κατάστασης και ενισχυτικής συμβουλευτικής.

Στόχος των συνεδριών αυτών θα είναι η περαιτέρω παρότρυνση διατροφικών επιλογών και συμπεριφοράς οι οποίες αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια του βασικού προγράμματος και μετά το πέρας αυτού.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Πείτε μου πώς μπορώ να σας βοηθήσω.

    Εγγραφείτε στο newsletter μας!

    angeliki tarsani