Η Διαιτολόγος

Προφίλ

Ονομάζομαι Αγγελική Ταρσάνη και είμαι πτυχιούχος Διαιτολόγος – Διατροφολόγος με εξειδίκευση στις Διατροφικές Διαταραχές και την Παχυσαρκία. Παρέχω τις υπηρεσίες μου κατά κύριο λόγο εξ αποστάσεως, μέσω διαδικτύου.

Η προσέγγιση μου είναι προσαρμοσμένη ώστε να σέβομαι τόσο την σωματική όσο και την ψυχική κατάσταση που βρίσκεσαι. Μέσα από ένα ταξίδι συμβουλευτικής, διατροφικής εκπαίδευσης και ενθάρρυνσης αλλαγών, ο στόχος μου είναι να σε μάθω να τρέφεσαι έτσι, ώστε να βελτιώσω την ποιότητα της ζωής σου σε σωματικό και ψυχικό επίπεδο.

Εξάλλου, το μότο μου είναι «θρέψε το σώμα σου και την ψυχή σου καλά για μια καλύτερη ζωή». Πιστεύω ότι όσο παρέχουμε τη θρέψη στον οργανισμό μας και όσο τον φροντίζουμε τόσο η καθημερινότητά μας μεταβάλλεται σε κάτι όμορφο και υγιές. Εστίασε, λοιπόν, στο σήμερα για να έχεις το αύριο!

Είμαι παθιασμένη με τη δουλειά μου, αλλά περισσότερο παθιάζομαι με το να βλέπω την δική σας πρόοδο και τα δικά σας χαμόγελα.

Λίγα λόγια για την εργασιακή μου πείρα

Διαθέτω εμπειρία στη συμβουλευτική διαιτητική, έχοντας εργαστεί ως ελεύθερος επαγγελματίας διαιτολόγος όσο και διαιτολόγος σε ιδιωτική κλινική και σε Κέντρα Ιατρικής Αισθητικής. Ενώ κατά τη διάρκεια των σπουδών μου πραγματοποίησα πρακτική άσκηση για 9 μήνες σε νοσοκομειακό περιβάλλον.

Το 2017 μετακόμισα στην πόλη του Aberdeen με σκοπό την παρακολούθηση μεταπτυχιακών μαθημάτων στο ομώνυμο πανεπιστήμιο από όπου και αποφοίτησα με τον τίτλο του «PGCert in Human Nutrition», έχοντας προηγουμένως αποκτήσει το προπτυχιακό μου δίπλωμα «BSc in Dietetics» (Hons) από το πανεπιστήμιο του Hertfordshire.

Στα πλαίσια της συνεχής μάθησης και κατάρτισης ολοκλήρωσα τον κύκλο σπουδών Master Practitioner in Eating Disorders & Obesity του Κέντρου Εκπαίδευσης & Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών (ΚΕΑΔΔ) του National Center for Eating Disorders (NCFED) με την σφραγίδα του British Psychology Society (BPS). Τέλος, πιστεύω απόλυτα στην συνεχιζόμενη εκπαίδευση παρακολουθώντας σεμινάρια και διαλέξεις για την καλύτερη διαχείριση των περιστατικών μου.

Είμαι εγγεγραμμένη διαιτολόγος έχοντας άδεια ασκήσεως επαγγέλματος τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο από το Health and Care Professions Council (HCPC registered), όσο και στην Ελλάδα.

Επίσης, είμαι μέλος του Bρετανικού Συλλόγου Διαιτολόγων (BDA) και συνεργάτης στην επιστημονική ομάδα του diatrofi.gr στην Ελλάδα.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΑΡΣΑΝΗ

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
BSc (Hons), PGCert, RD
Angeliki Tarsani

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

angeliki tarsani