Διαχείριση & Απώλεια Βάρους​

Θέλετε όχι μόνο να χάσετε βάρος αλλά και το διατηρήσετε; Τότε, το εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής είναι η κατάλληλη λύση για εσάς καθώς απευθύνεται σε άτομα τα οποία ταλαιπωρούνται με το βάρος τους και τα οποία είναι έτοιμα να κάνουν μόνιμες αλλαγές στον τρόπο που τρώνε και να υιοθετήσουν μία καλή σχέση με το σώμα τους και τα τρόφιμα.

Είστε, λοιπόν, πιθανώς εδώ γιατί έχετε ήδη ακολουθήσει μία «δίαιτα», χάνοντας βάρος, αλλά ύστερα το επανακτήσατε. Έπειτα, ενδεχομένως, ακολουθήσατε μία άλλη «δίαιτα», ξανά χάσατε βάρος, αλλά το πήρατε πίσω, σωστά?

Αυτό συμβαίνει επειδή οι δίαιτες λειτουργούν ενώ τις ακολουθείτε. Μόλις φτάσετε όμως στο επιθυμητό βάρος και επιστρέψετε στις παλιές σας συνήθειες, εκεί το βάρος επανακτάται και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το μυστικό, λοιπόν, είναι να θέσετε ρεαλιστικούς στόχους και να τους επιτύχετε υιοθετώντας πρακτικές και μακροχρόνιες αλλαγές.

Αυτό δεν αφορά μόνο τις τροφές που καταναλώνετε, αλλά στην αλλαγή της νοοτροπίας σας απέναντι στο φαγητό και της στάσης σας στις ευρύτερες διατροφικές σας συνήθειες. Οι μικρές, λοιπόν, αυτές αλλαγές δεν θα έχουν στόχο μόνο την απώλεια βάρους, αλλά και τη μελλοντική διατήρησή του.

Πολλοί από τους πελάτες μου δεν «αισθάνονται» ότι είναι σε ένα πρόγραμμα διατροφής. Παρατηρούν βελτιώσεις και αλλαγές στο σώμα τους, στην ενέργειά τους και στον τρόπο που αισθάνονται και σκέφτονται χωρίς να νιώθουν ότι στερούνται. Πρόκειται, επομένως, για μια ολόκληρη επαναπροσέγγιση του τρόπου ζωής, διορθώνοντας τα αίτια της υπερκατανάλωσης τροφής και κατά συνέπεια της αύξησης βάρους.

Σκοπός είναι πάντοτε η σταδιακή και κυρίως μόνιμη απώλεια περιττού βάρους. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω μικρών ορόσημων που συμφωνούμε από κοινού. Αυτή η προσέγγιση οδηγεί αποδεδειγμένα σε καλύτερη και μακροπρόθεσμη απώλεια βάρους απ’ ότι οι δίαιτες express.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Πείτε μου πώς μπορώ να σας βοηθήσω.