Διαχείριση & Απώλεια Βάρους​

Θέλετε όχι μόνο να χάσετε βάρος αλλά και το διατηρήσετε; Τότε, το εξατομικευμένο πλάνο απώλειας και διαχείρισης βάρους είναι η κατάλληλη λύση για εσάς. Η προσέγγιση αυτή απευθύνεται σε άτομα τα οποία ταλαιπωρούνται με το βάρος τους και τα οποία είναι έτοιμα να κάνουν μόνιμες αλλαγές στις διατροφικές τους συνήθειες, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα της ζωής τους.

Είστε ενδεχομένως εδώ γιατί έχετε ήδη ακολουθήσει μία «δίαιτα», χάνοντας βάρος, αλλά ύστερα το επανακτήσατε. Έπειτα, ακολουθήσατε μία άλλη «δίαιτα», χάσατε ξανά βάρος, αλλά το πήρατε πίσω, σωστά;

Αυτό συμβαίνει επειδή οι δίαιτες λειτουργούν ενώ τις ακολουθείτε. Μόλις φτάσετε όμως στο επιθυμητό βάρος και επιστρέψετε στις παλιές σας συνήθειες, εκεί το βάρος επανακτάται και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το μυστικό, λοιπόν, είναι να θέσετε ρεαλιστικούς στόχους και να τους επιτύχετε υιοθετώντας πρακτικές και μακροχρόνιες αλλαγές.

Αυτό δεν αφορά μόνο τις τροφές που καταναλώνετε, αλλά στην αλλαγή της νοοτροπίας σας απέναντι στο φαγητό και της ευρύτερης στάσης σας στις διατροφικές σας συνήθειες. Οι μικρές αυτές αλλαγές δεν έχουν στόχο μόνο την απώλεια βάρους, αλλά και τη μελλοντική διατήρησή του.

  • Παρατηρήστε βελτιώσεις και αλλαγές στο σώμα σας, στην ενέργειά σας και στον τρόπο που αισθάνεστε και σκέφτεστε χωρίς να νιώθετε ότι στερείστε.
  • Επαναπροσεγγίστε τον τρόπο ζωής σας, διορθώνοντας τα αίτια της υπερκατανάλωσης τροφής και κατά συνέπεια της αύξησης βάρους.
  • Επιτύχετε μακροπρόθεσμα αποτελέσματα και μόνιμη απώλεια του περιττού βάρους μέσω μικρών ορόσημων και αλλαγών που συμφωνούμε από κοινού.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Πείτε μου πώς μπορώ να σας βοηθήσω.

    angeliki tarsani